Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii din Brăila au întocmit patru dosare penale pentru infracțiuni legate de procesul electoral

Inquam Photos / Octav Ganea
alegeri vot

Poliţiştii brăileni au întocmit patru dosare penale pentru infracţiuni care au legătură cu procesul electoral şi alte 10 sesizări sunt în curs de verificare, potrivit IPJ Brăila, informează AGERPRES.

"Până în acest moment, au fost înregistrate 23 sesizări referitoare la posibile fapte care au legătură cu procesul electoral. În prezent, zece dintre acestea sunt în curs de verificare, au fost întocmite patru dosare penale, au fost aplicate două sancţiuni contravenţionale, iar şapte dintre sesizări nu s-au confirmat", se arată într-un comunicat de presă al IPJ Brăila.

Citește și: Diferențe uriașe! Cu cât este mai mare salariul unui parlamentar decat al unui român de rând

Cele patru dosare penale sunt încheiate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fraudă la vot şi de corupere a alegătorilor, mai multe persoane fiind acuzate că ar fi transportat cetăţeni pe raza altor localităţi pentru a-şi exercita dreptul la vot, oferindu-le în acest sens sume de bani sau bunuri.

"Colegii noştri sunt în continuare la datorie pentru a se asigura că procesul de vot se va desfăşura, ca şi până acum, în condiţii de siguranţă. După încheierea votului, efectivele MAI vor rămâne în dispozitiv pentru protecţia transportului către Birourile Electorale Judeţene al buletinelor de vot şi celorlalte materiale rezultate în urma votării", precizează IPJ Brăila.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.