Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii din București s-au crucit: Un bărbat de 22 de ani circula cu soția și cu copilul în mașină, mort de drogat

alba24.ro
test-antidrog-drugtest-rutier

Un tânăr de 22 de ani a fost oprit în trafic de poliţiştii rutieri, fiind testat preliminar pozitiv la cocaină. Bărbatul era în maşină cu soţia însărcinată şi un copil mic. Acţiunea poliţiştilor a avut loc în Bucureşti, scrie News.ro.

”Misiunea de a avea grijă de familie şi comunitate este a fiecăruia dintre noi! O tentaţie de moment poate aduce regrete pentru toată viaţa! (...) De ce te-ar însoţi soţia însărcinată şi copilul mic, în maşină, într-o stare incompatibilă cu şofatul?”, au scris, duminică, pe Facebook, reprezentanţii Poliţiei Române.

Aceştia au precizat că tânărul, de 22 de ani, a fost oprit în trafic de poliţiştii rutieri, a fost testat preliminar pozitiv la cocaină. ”Această oprire a salvat pasagerii fără vină, şoferul fiind acum cercetat în cadrul unui dosar penal”, au mai transmis poliţiştii. Bărbatul a fost oprit în Bucureşti, la intersecţia Şos. Colentina - Şos. Fundeni.

Poliţiştii rutieri din Bucureşti au aplicat o sută de sancţiuni contravenţionale şi au constatat 16 înfracţiuni, în urma unei acţiuni de amploare care a vizat creşterea gradului de ordine şi siguranţă rutieră pe drumurile publice. Zece şoferi au fost depistaţi sub influenţa substanţelor interzise.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.