Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii din Buzău au confiscat 120 de kilograme de articole pirotehnice

Poliţiştii din judeţul Buzău au confiscat 120 de kilograme de articole pirotehnice de la un bărbat, în vârstă de 30 de ani, care ar fi intenţionat să le comercializeze fără drept, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie.

" La data de 8 decembrie a.c., poliţişti Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au depistat, în judeţul Buzău, un bărbat, de 30 de ani, care transporta, cu un autoturism, articole pirotehnice şi produse pentru protecţia plantelor, pe care ar fi intenţionat să le comercializeze. Astfel, poliţiştii au descoperit 3.918 articole pirotehnice, din categoriile F2 şi F4, care au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor. De asemenea, în portbagajul vehiculului, au mai fost descoperite recipiente, care conţineau 15 litri de substanţă lichidă, prezentând inscripţii cu multiple simboluri de periculozitate, specifice substanţelor toxice, recipientele fiind indisponibilizate" , se arată într-un comunicat de presă, remis joi AGERPRES.

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.