Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii din Călăraşi au indisponibilizat peste 4.200 kilograme de tutun prelucrat, în urma unor percheziţii

Tutun

Poliţiştii de investigare a criminalităţii economice au indisponibilizat peste 4.200 de kilograme de tutun prelucrat şi instalaţii de tocare şi prelucrare a tutunului, în urma a cinci percheziţii domiciliare efectuate în judeţul Călăraşi, la locuinţele unor persoane bănuite că ar fi produs şi comercializat în mod ilegal tutun, potrivit unui comunicat IGPR remis marţi AGERPRES.

Tutunul ar fi fost achiziţionat vrac, neprelucrat, de la cetăţeni bulgari şi ar fi fost prelucrat ulterior şi vândut personal sau prin firme de curierat, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Critici dure au fost lansate la adresa lui Iohannis: ‘Am plecat cu traista plină de promisiuni și am venit cu ea goală’

"În urma percheziţiilor, poliţiştii au indisponibilizat 4.289 de kilograme de tutun prelucrat şi frunză şi trei instalaţii specializate de tocare şi prelucrare a tutunului. În fapt, aceştia ar fi achiziţionat tutun vrac neprelucrat de la cetăţeni bulgari, pe care l-ar fi prelucrat prin mijloace artizanale şi dispozitive electrice, iar ulterior l-ar fi comercializat atât personal, cât şi prin societăţile de curierat", informează sursa citată.

Activităţile poliţiştilor s-au desfăşurat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Călăraşi şi la acestea au participat şi poliţişti din cadrul structurilor de investigaţii criminale, criminalistică şi de la acţiuni speciale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.