Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii din Capitală i-au rupt cu amenzile: un club de fițe și o petrecere privată au costat extrem de scump

Poliția Capitalei a descins la un club unde avea loc o petrecere privată, iar participanții au fost amendați cu 64.000 de lei, în timp ce administratorul clubului cu 15.000 de lei. De asemenea, polițiștii au spart și o petrecere privată, în Sectorul 5, unde au împărțit amenzi în valoare de 34.000 de lei.

”Astăzi, 18 aprilie a.c., în jurul orei 00:05, Poliția Capitalei a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că într-un club din Sectorul 1 se defășoară o petrecere privată la care participă mai multe persoane.

La fața locului au sosit polițisți de la secțiile 1, 3 și 4 care au legitimat și sancționat contravențional 64 de persoane, valoarea totală a amenzilor fiind de 64.000 de lei.

De asemenea, administratorul clubului a fost sancționat cu amendă în valoare de 15.000 de lei.

O altă petrecere a fost întreruptă de polițiștii bucureșteni, ieri, la data de 17 aprilie a.c., în jurul orei 15:30. Polițiștii Secției 19 Poliție au descoperit la o adresă din Sectorul 5, că are loc aniversarea unui bărbat unde sunt invitate mai multe persoane.

Au fost legitimate 23 de persoane, care ulterior au fost sancționate contravențional cu amenzi in valoare de 36.000 RON.

Toate sancțiunile au fost aplicate pentru încălcarea legislației privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.”, arată Poliția Capitalei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.