Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii din Caransebeș au tras un foc de avertisment pentru prinderea unui tânăr care fugea de ei: Pe numele său era emis un mandat european de arestare

AJC.com
foc de arma, pistol

Poliţiştii din municipiul Caransebeş au tras un foc de armă în plan vertical pentru a opri un tânăr care a fugit când a fost legitimat. Un alt poliţist aflat în timpul liber, l-a imobilizat pe fugar. Bărbatul avea emis pe numele său mandat european de arestare, conform news.ro.

”Un bărbat, de 29 de ani, din Caransebeş, a fost prins în această seară de poliţiştii, după ce a încercat să fugă, fapt pentru care poliţiştii au folosit armamentul din dotare. Bărbatul a fost identificat în interiorul unui autoturism staţionat, a fost legitimat şi, în momentele în care poliţiştii făceau verificări, a încercat să se sustragă, fugind. Poliţiştii l-au somat verbal, ulterior au efectuat foc de avertisment în plan vertical şi au plecat în urmărirea acestuia”, transmite IPJ Caraş-Severin.

Potrivit sursei citate, întâmplător, în zonă, se afla şi un alt poliţist, în timpul liber, care, sesizând focurile de pistol şi bărbatul alergând, l-a prins şi imobilizat.

Bărbatul a fost încătuşat şi dus la sediul poliţiei, constatând-se că pe numele său era emis un mandat european de arestare.

Conform procedurilor, bărbatul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara pentru confirmarea mandatului european de arestare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.