Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii din comuna Cupşeni au împărţit haine şi jucării copiilor unor familii sărace

www.listedaleinternetului.hostoi.com
cadou roboti

Poliţiştii postului comunal Cupşeni au împărţit ajutoare sub formă de îmbrăcăminte şi jucării unor familii sărace din localitate, gest caritabil primit cu mare bucurie, a declarat miercuri, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Maramureş, Florina Meteş.

"A fost o misiune de suflet pentru colegii noştri Georgel Filip şi Aurelian Filip, poliţişti în cadrul Postului de Poliţie Cupşeni, oferind ajutoare sub formă de haine şi jucării pentru copiii unor familii defavorizate social. Ei au mai sărit în ajutorul acestor familii, iar acum au considerat că e bine să revină în sprijinul acestor copii care trăiesc în condiţii modeste", a spus Florina Meteş.

Potrivit acesteia, de această dată, poliţiştii din Cupşeni au fost sprijiniţi în gestul lor caritabil de agentul Diana Richard, poliţistă din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei. "Gestul colegilor din postul de poliţie comunală Cupşeni arată că stă în puterea fiecăruia dintre noi să oferim o mână de ajutor şi să le aducem zâmbete celor care trăiesc mai greu ca noi", a spus Florina Meteş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.