Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii din Constanța au amendat cu câte 2.000 lei administratorii unor restaurante pentru nerespectarea măsurilor împotriva COVID-19

Administratorii a două restaurante din municipiul Constanţa au fost amendaţi, luni, cu câte 2.000 de lei, pentru că pe terasele localurilor erau mai mulţi clienţi, fără respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, una dintre terase avea spaţii închise tip iglu, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Doctorul Monica Pop pune o întrebare-cheie în privința vaccinului anti-Coronavirus: ‘De ce nu se face? E fără nicio pierdere, fără risc, fără niciun cost în plus!’

"În jurul orei 19,30, poliţişti din cadrul Secţiei 3, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că pe terasa unui restaurant situat pe bulevardul Tomis se aflau mai multe persoane aşezate la mese, în spaţii închise de tip 'iglu', fiind încălcate prevederile legale. Administratorul societăţii comerciale a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, potrivit Legii nr. 55/2020", a informat IPJ.

La o a doua terasă, pereţii retractabili nu erau ridicaţi, spaţiul unde erau mai multe persoane aşezate la mese fiind închis.

"Pe terasa unui local se aflau mai multe persoane aşezate la mese, iar (...) terasa este împrejmuită cu pereţi retractabili, care erau închişi. Administratorul societăţii comerciale a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.000 de lei", conform IPJ Constanţa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.