Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii din Giurgiu au confiscat peste 10.000 de articole pirotehnice, în urma unor percheziții

ebihoreanul.ro
politia pirotehnica

Patru persoane din judeţul Giurgiu sunt cercetate penal după ce poliţiştii au descoperit la domiciliile lor, în urma unor percheziţii, peste 10.000 de articole pirotehnice deţinute fără drept.

"În această dimineaţă, poliţişti din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, împreună cu poliţişti din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Roata de Jos, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale şi Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, au pus în aplicare trei mandate de percheziţie domiciliară pe raza localităţilor Roata de Jos şi Gostinari. Astfel, în urma percheziţiilor desfăşurate, poliţiştii au descoperit (...) 8.134 de articole pirotehnice, dintre care 80 de baterii de artificii, în greutate de aproximativ 180 de kilograme. (...) De asemenea, în cursul zilei de 29 decembrie, poliţiştii Secţiei 7 Băneasa au identificat un bărbat de 53 ani (...) care deţinea articole pirotehnice fără drept la domiciliul său. Cu ocazia verificărilor, au fost identificate 2.226 de articole pirotehnice de diferite mărci, în greutate de aproximativ zece kilograme", se arată într-un comunicat de presă transmis miercuri de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Giurgiu, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Guvernul Cîțu vrea să îngheţe venituri în 2021: indemnizația de hrană, sporuri, prime, salariile profesorilor, pensii de serviciu / LISTA COMPLETĂ

Articolele pirotehnice a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, iar în toate situaţiile sunt efectuate cercetări pentru comiterea infracţiunii de operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.