Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii din Giurgiu au confiscat sute de articole pirotehnice din mașina unui tânăr de 23 de ani

www.telegrafonline.ro
torță, material pirotehnic, fumigenă

Un tânăr de 23 de ani, din judeţul Giurgiu, este cercetat penal după ce în autoturismul acestuia poliţiştii au descoperit sute de articole pirotehnice deţinute fără drept.

"Poliţiştii au oprit pentru control un autoturism care se deplasa în localitatea Remuş, comuna Frăteşti, judeţul Giurgiu, condus de către un tânăr de 23 ani, din localitate. Întrucât pe timpul controlului tânărul a prezentat o stare de agitaţie continuă şi răspundea cu întârziere întrebărilor adresate de poliţişti, acestuia i s-a solicitat verificarea sumară a autovehiculului, ocazie cu care în spatele scaunului pasagerului din dreapta a fost identificată o punga din plastic în care au fost găsite patru cutii ce conţineau câteva sute de articole pirotehnice, petarde", se arată într-un comunicat de presă remis, luni, de IPJ Giurgiu, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Scepticism în rândul europenilor față de vaccinarea împotriva Covid-19: 'Nu cred că există un vaccin în istorie care să fi fost testat atât de repede'

Tânărul este cercetat penal sub aspectul comiterii infracţiunii de operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, iar articolele pirotehnice au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.