Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii din Gorj caută două fete de 14 ani, date dispărute de familii, după ce au plecat de acasă

ebihoreanul.ro
cautari disparut politie

Două fete de 14 ani, din comuna Baia de Fier, județul Gorj, au dispărut de acasă. Una dintre ele a plecat, marți, să o viziteze pe cealaltă, iar apoi au mers împreună cu microbuzul la școală. Dispariția lor a fost semnalată joi polițiștilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Citește și: Semnal pentru Ludovic Orban: Sper să oprească așa ceva

Inspectoratul de Poliție al Judeţului Gorj a anunţat, joi, că Andreea Elena Zoltan, în vârstă de 14 ani, din Baia de Fier, a plecat de acasă, marți, la locuința prietenei sale, din aceeași comună, iar a doua zi au plecat împreună la școală, cu microbuzul. De atunci, familiile lor nu mai știu nimic de ele.

„La data de 21 noiembrie, poliţişti din cadrul Postului de Poliție Baia de Fier au fost sesizați de o femeie de 33 de ani, din comuna Baia de Fier, cu privire la faptul că fiica sa, Zoltan Andreea Elena, de 14 ani, a plecat de la domiciliul său din localitate, cu o zi în urmă și până la momentul sesizării nu a mai revenit. La aceeași dată, la sediul Poliției s-a prezentat și o femeie de 49 de ani, din aceeași localitate, care a sesizat faptul că nepoata sa, Cazacu Maria Alexandra, de 14 ani, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. Din primele verificări efectuate de polițiști a rezultat faptul că prima tânără ar fi plecat în mod voluntar de la domiciliu, spunând că merge acasă la cea de-a doua minoră, unde a rămas până în dimineața zilei de 20 noiembrie, când, în jurul orelor 8.00, cele două s-au deplasat cu microbuzul școlar la unitatea de învățământ ale cărei cursuri le urmează", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Citește și: Un europarlamentar român dă o lovitură istorică! A fost ales

Cei care pot oferi informații care pot ajuta la găsirea celor două fete sunt rugați să sune la 112.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.