Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii din Ilfov dau detalii despre un atentat anunțat în presă și care ar fi vizat o şcoală fondată de Ambasada SUA

nbcnews.com
hamas

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a precizat sâmbătă că nu a fost sesizat cu privire la un atentat care ar fi vizat o şcoală fondată de Ambasada SUA.

"Având în vedere materialul apărut în spaţiul public intitulat" Primul dosar de terorism deschis pe teritoriul României după atacul Hamas în Israel. A fost vizată o şcoală fondată de Ambasada SUA", Compartimentul de Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov este abilitat să comunice următoarele: Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov nu a fost sesizat în niciun mod cu privire la aspectele menţionate în articolul respectiv", se arată într-o precizare de presă.

Ar fi vorba despre American International School of Bucharest (AISB), care ar fi primit o amenințare semnată de al-Qaida. Instituția de învățământ a fost fondată de Ambasada SUA la București încă din 1962 și funcționează, în Voluntari, pe Șoseaua Pipera.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.