Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii din județul Giurgiu au găsit în curtea unui localnic 94 de kilograme de articole pirotehnice

petarde artificii

Un bărbat în vârstă de 27 de ani din localitatea Valea Dragului, judeţul Giurgiu, este cercetat penal după ce poliţiştii au descoperit la locuinţa lui, în urma unei percheziţii, cantitatea de 94 de kilograme de articole pirotehnice deţinute fără drept, conform Agerpres.

"Astăzi, poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase al IPJ Giurgiu, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, la locuinţa unui bărbat, de 27 de ani, din localitatea Valea Dragului, judeţul Giurgiu, bănuit că ar deţine ilegal articole pirotehnice, în scopul revânzării. În urma efectuării percheziţiei domiciliare, la locuinţa bărbatului a fost descoperită cantitatea de 94 de kilograme de articole pirotehnice, articole deţinute fără drept", se arată într-un comunicat de presă, transmsi miercuri de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Giurgiu.

Articolele pirotehnice au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de orice operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi al poliţiştilor din cadrul Biroului de Analiza Informaţiilor Giurgiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.