Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii din Maramureș au făcut opt percheziții domiciliare în două dosare penale care vizează activități miniere fără permis sau licență

112 politia politie

Polițiștii din Maramureș au făcut, miercuri, opt percheziții domiciliare în două dosare penale care vizează activități miniere fără permis sau licență. Au fost confiscate peste 100 de tone de minerale, în valoare de peste 92.000 de lei, anunță MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat al IPJ Maramureș, cele opt percheziții au fost făcute de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice în cadrul unei acțiuni pentru combaterea evaziunii fiscale în Sighetu Marmației, Săpânța, Târgu Lăpuș, Petrova şi Rozavlea.

Citește și: Lovitură pentru PSD! Artificiul folosit de Guvernul Orban pentru a nu mai avea nevoie de votul Parlamentului în vederea prelungirii stării de alertă

Concomitent au fost făcute și verificări la mai multe societăți comerciale din Târgu Lăpuș și Petrova.

„Au fost verificate 15 societăți comerciale, 6 persoane fizice și 2 autovehicule de transport marfă. În urma activităților, au fost indisponibilizate 103.200 kg de agregate minerale, în valoare de peste 92.000 de lei şi confiscate 20.000 kg de piatră concasată”, au anunțat polițiștii din Maramureș.

Cinci persoane au fost duse la audieri, iar oamenii legii au deschis trei dosare penale, pentru evaziune fiscală și încălcarea Legii minelor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.