Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii din Mehedinți au deschis un dosar penal pe numele unui bărbat care a votat în două secții

vot alegeri sondaj

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru fraudă pe numele unui bărbat, de 50 de ani, care duminică a votat în două secţii, informează IPJ Mehedinţi, relatează Agerpres.

Citește și: BEJ Sibiu a decis îndepărtarea unui preşedinte din secţia de votare şi preluarea atribuţiilor sale de către locţiitor deoarece s-a înregistrat vot multiplu

"Infracţiunea constă în faptul că bărbatul, din Brezniţa-Ocol, şi-a exprimat dreptul la vot în două secţii de pe raza judeţului. S-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de fraudă la vot", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi, Nicolae Lohon.

Potrivit sursei citate, bărbatul şi-a exercitat prima dată dreptul de vot la o secţie din Drobeta Turnu Severin şi după aproximativ două ore a votat şi la Brezniţa-Ocol.

În judeţul Mehedinţi au fost înregistrate duminică nouă sesizări, din care opt prin numărul unic 112 şi o sesizare directă. Dintre acestea, şapte nu s-au neconfirmat, una este în curs de verificare şi cea de-a treia s-a dovedit a fi o infracţiune.

În judeţul Mehedinţi sunt 290 de secţii de votare, la care sunt aşteptate 231.039 persoane cu drept de vot înscrise pe listele permanente

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.