Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii din Mehedinți au reținut un bărbat de 42 de ani, suspectat că a cultivat cannabis în curtea locuinței sale

canabis

Polițiștii din Mehedinți au reținut un bărbat de 42 de ani, suspectat că a cultivat cannabis în curtea locuinței sale, anunță, marți, Poliția Română, anunță MEDIAFAX.

„Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Mehedinți, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Mehedinți, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat bănuit de trafic și deținere de droguri de risc și mare risc. La data de 29 iunie (luni -n.red.), au fost efectuate două percheziții domiciliare și au pus în executare două mandate de aducere”, potrivit Poliției Române.

Citește și: E război total! Silviu Mănăstire îi răspunde lui Cătălin Tolontan: Când ai combinații politice cu cei de la USR-PLUS, e suficient să îi prostești pe cei mai slabi de înger

În locuințele percheziționate, a fost descoperită o cultură de cannabis outdoor formată din 64 de plante de cannabis, în diferite stadii de dezvoltare.

Față bărbatul în cauză, de 42 de ani, din Breznița de Ocol, a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore, iar marți este prezentat instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.