Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii din Neamț au confiscat 1,5 kilograme de canabis în urma a două percheziții: Un bărbat de 48 de ani a fost reținut și apoi arestat

canabis

Polițiștii din Neamț au confiscat 1,5 kilograme de canabis în urma a două percheziții efectuate în Piatra Neamț și în comuna Negrești. Un bărbat de 48 de ani a fost reținut și apoi arestat preventiv în acest caz, anunță MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat al IGPR, în urma perchezițiilor efectuate în Piatra Neamț și în comuna Negrești au fost ridicate aproximativ 1,5 kilograme de substanță vegetală cu aspect de canabis, provenită dintr-o cultură outdoor, dar și semințe de canabis.

Citește și: La final de mandat, Hans Klemm face mărturisiri despre regresul din Justiție în ultimii 3 ani:' O frustrare pe care o am'

În urma descinderilor, un bărbat de 48 de ani, din Negrești, a fost dus la sediul DIICOT Neamț.

„Față de acesta a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore și ulterior, a arestării preventive pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor prevăzute de art. 2 alin. 1 și art. 4 alin 1 din Legea 143/2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri”, se arată în comunicatul polițiștilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.