Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii din Neamț au întrerupt, în weekend, două nunţi organizate cu încălcarea prevederilor anti-Covid

Poliţiştii au întrerupt, weekendul trecut, două nunţi organizate cu încălcarea prevederilor legale de prevenire şi combatere a efectelor pandemiei de COVID-19, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, Georgiana Moşu, potrivit Agerpres.

Sâmbătă, poliţiştii din cadrul Secţiei Târgu Neamţ s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în incinta unui local public din localitatea Vînători-Neamţ, se desfăşoară o nuntă.

"Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, fiind identificate 60 de persoane, iar evenimentul a fost întrerupt. Pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 55/2020, au fost aplicate două sancţiuni contravenţionale, în cuantum total de 8.000 de lei", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Citește și: Raed Arafat, critici dure la adresa lui Ion Cristoiu: ‘Răspândiți minciuni și narative false și veninoase, pentru că la vârsta dumneavoastră sigur nu vă veți schimba’

Duminică, poliţiştii din Târgu Neamţ s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în incinta unui local public din localitatea Pipirig, se desfăşoară o nuntă.

"Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, fiind identificate 80 de persoane, iar evenimentul a fost întrerupt. Pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 55/2020, au fost aplicate două sancţiuni contravenţionale, în cuantum total de 10.000 de lei", a mai spus Georgiana Moşu.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate de poliţiştii nemţeni, în weekend, celor care au încălcat prevederile legale privind prevenirea şi limitarea riscului de răspândire a virusului SARS-CoV-2 este de 32.100 lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.