Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii din Sibiu caută un șofer care a fugit după ce a lovit pe trecerea de pietoni o minoră

politista rutiera scrie amenda

Poliţiştii au cerut luni, sprijinul cetăţenilor, pentru găsirea unui conducător auto care a acroşat, vineri seara, o fetiţă de 11 ani, în timp ce aceasta traversa pe o trecere pentru pietoni din municipiul Mediaş, după care şoferul a fugit de la locul accidentului, potrivit unui comunicat de presă al IPJ Sibiu, potrivit Agerpres.

"În jurul orei 21,20, în timp ce traversa partea carosabilă pe trecerea pentru pietoni, marcată şi semnalizată corespunzător, o minoră în vârstă de 11 ani, localnică, a fost acroşată de un autoturism condus pe banda a doua a sensului Sibiu - Mediaş, persoana aflată la volanul maşinii continuându-şi deplasarea după o oprire scurtă în zona producerii evenimentului", se arată în comunicatul IPJ Sibiu.

Potrivit sursei citate, fetiţa de 11 ani era însoţită de sora sa în vârstă de opt ani.

Citește și: Olguța Vasilescu a făcut anunțul! Planul pe care îl are PSD

"Cele două fete au plecat acasă, iar în jurul orei 21,35, prin S.N.U.A.U. 112, părinţii fetelor au solicitat intervenţia unui echipaj medical care să-i acorde îngrijiri medicale minorei. Aceasta a fost transportată la Spitalul Municipal Mediaş, fără a necesita internarea", spun cei de la IPJ.

Imaginile de pe camerele de supraveghere din zona accidentului nu au putut ajuta la identificarea maşinii sau a şoferului care a lovit fetiţa.

"Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Mediaş au efectuat verificări şi au vizualizat înregistrările camerelor de luat vederi existente în zonă, însă, până în prezent, autoturismul şi persoana aflată la volan nu au putut fi identificate. În acest context, solicităm sprijinul cetăţenilor care pot oferi detalii cu privire la autovehiculul implicat şi la persoana aflată la volan. Cei care deţin informaţii ce pot conduce la identificarea autovehiculului şi conducătorului sau conducătoarei auto sunt rugaţi să contacteze de îndată Dispeceratul Poliţiei Municipiului Mediaş, telefon 0269/841.212", se arată în comunicatul IPJ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.