Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii din Sibiu NU STAU LA DISCUȚII: dosar penal pentru hărțuire, deschis pe numele vecinilor unei asistente de la ATI

Politia Rutiera
politia amenzi

Poliția nu trece cu vederea ieșiri intolerabile. Oamenii legii au deschis rapid dosare penale de hărțuire după ce încă o asistentă de la ATI a fost terorizată de vecini pentru că îngrijește bolnavi de coronavirus. Vecinii asistentei ATI jignite de vecini pentru că are grijă de pacienți cu noul coronavirus sunt cercetați de polițiști, care au deschis un dosar penal pentru hărțuire.

Citește și: VIDEO Jandarmii din Timișoara AU LUAT PE SUS mai mulți rromi care REFUZAU să intre în carantină

Purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu, Elena Welter, a declarat, luni, că polițiștii sibieni au fost solicitați să intervină în localitatea Loamneș, unde se certau mai mulți vecini, din cauză că o asistentă a venit să locuiască în apartamentul închiriat, conform Mediafax.

„Polițiștii au identificat mai multe persoane, vecini într-un bloc, nemulțumite de faptul că o femeie, cadru medical care își desfășoară activitatea într-o secție ATI, a ales, ca măsură de precauție, să locuiască separat de familie, într-un apartament din imobilul respectiv, apartament pe care femeia îl deține în chirie”, spune Welter.

Oamenii legii au discutat cu toți cei implicați și a fost aplanat conflictul. Cercetările continuă în acest caz, fiind deschis un dosar penal pentru hărțuire.

O asistentă de Terapie Intensivă, de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, a fost jignită și alungată de vecini, sâmbătă, pentru că lucrează într-o secție unde sunt internate persoane infectate cu noul COVID-19. Fiica ei a postat pe Facebook imaginile și a transmis că pentru tot ceea ce face mama sa este erou.

Pompierii din Sibiu au mers, duminică, la Urgența Spitalului din Sibiu și i-au oferit flori asistentei jignite și alungate de vecini.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.