Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii din Timiș au întocmit trei dosare penale pentru infracţiuni electorale și au dat zece amenzi în valoare de 5.600 de lei

Politia Română
politia

Poliţiştii timişeni au întocmit, duminică, trei dosare penale pentru infracţiuni care privesc procesul electoral şi au aplicat 10 sancţiuni contravenţionale în valoare de 5.600 de lei, informează Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Alexandra Petrovici, a declarat că poliţiştii oraşului Sânnicolau Mare au fost sesizaţi prin numărul de urgenţă 112 de către preşedintele unei secţii de votare din localitatea Comloşu Mare cu privire la faptul că lipseşte o ştampilă de vot. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

"Într-o secţie de votare din localitatea Deta a fost sesizat, prin apelul de urgenţă 112, faptul că un bărbat a primit două buletine de vot pentru funcţia de primar, dintre care unul avea deja aplicată ştampila pe un anumit partid politic. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fraudă la vot", a afirmat Alexandra Petrovici.

De asemenea, poliţiştii oraşului Sânnicolau Mare au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană a votat de două ori, în Timişoara şi apoi în Variaş. A fost întocmit dosar penal pentru infracţiunea de fraudă la vot şi fals în declaraţii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.