Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii din Timiș fac cercetări pentru a stabili identitatea celor doi bărbaţi morţi găsiţi de pompieri

Ministerul pentru IMM
pompieri - ISU

Poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea identităţii celor doi bărbaţi decedaţi descoperiţi de pompieri luni seara, în timpul lichidării unui incendiu la anexa unui imobil din Timişoara.

"În urma incendiului ce a avut loc la anexa unei locuinţe de pe strada Shakespeare din Timişoara, a fost găsit trupul carbonizat ce pare a fi al unui bărbat de 62 de ani, iar în locuinţă au fost găsite oseminte ce par a fi umane, care ar aparţine unui bărbat de 83 de ani. Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate identitatea persoanelor şi cauza care a determinat producerea incendiului", a anunţat Poliţia Timiş.

Citește și: Un greu din ALDE, Toma Petcu, a trecut la grupul parlamentar PNL: 'Fără să accept vreodată arbitrariul sau măsurile de forţă'

Pompierii timişoreni au descoperit, luni seara, doi bărbaţi decedaţi, în timpul unei intervenţii de stingere a unui incendiu în anexa unei locuinţe din Timişoara.

Potrivit ISU Timiş, după efectuarea recunoaşterii s-a constatat faptul că incendiul se manifesta la anexa imobilului pe o suprafaţă de aproximativ 30 mp, iar pompierii au acţionat de urgenţă pentru a localiza incendiul. Din cauza spaţiului mic de acces spre focar, aceştia au ocolit casa, încercând să pătrundă printr-un imobil învecinat. Pe timpul intervenţiei au fost identificaţi cei doi bărbaţi decedaţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.