Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii din toată ţara au primit 100.000 de măşti, 51.000 de perechi de mănuşi şi dezinfectant pentru a preveni infectarea cu noul virus

www.pixabay.com
poliție, polițiști

Poliţiştii din toată ţara au fost instruiţi de medici pentru a preveni infectarea cu noul virus. În Bucureşti şi în ţară, oamenii legii au primit în total 100.000 de măşti şi peste 50.000 de mănuşi, a declarat, marți, şeful Poliţiei Române, Liviu Vasilescu, anunță MEDIAFAX.

Liviu Vasilescu, şeful Poliţiei Române, anunţă măsuri de protecţie pentru poliţiştii din Bucureşti şi din teritoriu. De asemenea, agenţii au fost instruiţi de medicii de unităţi.

Citește și: DNA a găsit la DIICOT interceptări care îl ÎNFUNDĂ pe fostul vicepreședinte PSD Caraș - Transcrierea acestora, motivul prelungirii măsurii preventive

„Pentru a pune în aplicare măsurile, la nivel central şi teritorial au foast distribuite echipamente de protecţie contra infectării: 100.000 de măşti, 51.000 de perechi de mănuşi şi dezinfectant. A fost alocat un buget de 2 milioane care să fie utilizat în acest scop”, a spus Liviu Vasilescu, şeful Poliţiei Române.

La nivel național au fost confirmate 17 cazuri de infecție cu noul coronavirus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.