Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii din Vâlcea au salvat o gospodărie afectată de un incendiu de vegetaţie uscată

Poliţiştii din Zătreni le-au dat o mână de ajutor pompierilor militari şi până la sosirea acestora au salvat o gospodărie aflată în apropierea unui incendiu de vegetaţie uscată, au informat, luni, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţiei Judeţean (IPJ) Vâlcea, potrivit Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea, Sandra Bălteanu, a precizat că incendiul s-a produs duminică, în satul Făureşti, comuna Zătreni, poliţiştii, alertaţi prin 112 de proprietara gospodăriei, intervenind pentru ţinerea sub control a focului ce cuprinsese deja o bună parte dintr-o plantaţie de viţă de vie din apropiere.

"La faţa locului s-au deplasat de îndată poliţiştii, care au stabilit că aspectele sesizate se confirmă, fiind în desfăşurare un incendiu de vegetaţie uscată care s-a extins în via din spatele locuinţei apelantei, în imediata apropiere a imobilului. Echipajul de poliţiei sosit a faţa locului a intervenit operativ prin sprijinirea proprietarilor, în vederea ţinerii sub control a incendiului pentru a nu se propaga către imobil, până la sosirea echipajului de pompieri din cadrul Gărzii de Intervenţie Grădiştea, care au lichidat în totalitate incendiul", a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea.

Nu au existat pagube materiale însemnate sau victime omeneşti, conform datelor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea, în incendiu fiind mistuită o suprafaţă de circa 200 metri pătraţi de viţă de vie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.