Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii din Vrancea au confiscat o armă de tir sportiv cu aer comprimat şi un pistol neletal de la un bărbat de 34 de ani

O armă de tir sportiv cu aer comprimat şi un pistol neletal au fost confiscate de poliţişti la Suraia de la un bărbat de 34 de ani, din judeţul Bacău, a informat, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

"La data 1 iulie, poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Vrancea s-au sesizat din oficiu despre faptul că un bărbat de 34 ani, din comuna Căiuţi, judeţul Bacău, a deţinut fără drept, pe raza comunei Suraia, o armă de tir sportiv cu aer comprimat calibru 4,5 mm, prevăzută cu o lunetă, un pistol neletal calibru 8 mm prevăzut cu încărcător, 42 de cartuşe letale şi alte 360 bucăţi alice, fără a se cunoaşte provenienţa acestora", a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit sursei citate, s-a stabilit faptul că, în cursul lunii iunie, bărbatul ar fi executat, în aer liber, mai multe focuri cu arma de tir sportiv cu aer comprimat, în timp ce s-ar fi aflat în curtea unei locuinţe din comuna Suraia, scrie Agerpres.ro.

De asemenea, armele şi muniţia găsite asupra bărbatului au fost ridicate şi indisponibilizate, în vederea continuării cercetărilor.

În cauză s-a întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, uz de armă fără drept şi nerespectarea regimului materiilor explozive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.