Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii gălățeni au descoperit un pachet care conținea un kilogram de marijuana în timpul unor percheziții desfășurate la Galați

marijuana

Polițiștii au descoperit un pachet care conținea un kilogram de marijuana în timpul unor percheziții desfășurate la Galați. Acțiunea a vizat mai multe persoane bănuite de trafic de droguri de risc. Trei bărbați au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, anunță MEDIAFAX.

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Galați au efectuat opt percheziţii domiciliare la persoane bănuite de trafic de droguri de risc și mare risc și operațiuni neautorizate cu substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive.

Șapte dintre percheziții au fost efectuate în municipiul Galați, la imobilele deținute de mai multe persoane bănuite că, în ultimul an, ar fi comercializat marijuana în oraș.

Citește și: Raed Arafat, mesaj de ultimă oră prin RO-ALERT! ‘Respectați măsurile sanitare pentru a nu vă pune viața în pericol’

În urma acestor percheziții, au fost descoperite și ridicate 700 de grame de cannabis, 580 de grame de cocaină sintetică, 37.000 de lei, 1.450 de euro, 10 telefoane, patru arme de airsoft și trei arme albe. De asemenea, polițiștii au confiscat un colet cu un kilogram de marijuana, care ar fi fost expediat de un bărbat din Cluj-Napoca.

Ulterior, polițiștii l-au surprins în flagrant delict pe expeditorul coletului, în timp ce ar fi ridicat contravaloarea drogurilor. În urma percheziției efectuate la locuința acestuia au fost ridicate două pungi vidate cu 30 de grame de marijuana, două cântare electronice, o armă airsoft, 48.530 de lei, 300 de dolari și 335 de euro.

Bărbatul din Cluj-Napoca și alți doi din municipiul Galați au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.