Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii germani au luat la puricat un oraş întreg, leagăn al islamului radical - FOTO/VIDEO

Poliţia a efectuat mai multe raiduri marţi dimineaţă la o moschee şi în apartamente din Hildesheim, oraş situat la circa 280 de kilometri vest de Berlin, în cadrul unor investigaţii în acest oraş din centrul Germaniei cunoscut ca un centru al islamului radical, relatează agenţia DPA, potrivit agerpres.

Raidurile au intervenit după un anunţ că asociaţia islamică de limbă germană din oraş, cunoscută sub acronimul german DIK, a fost interzisă de Ministerul de Interne al landului Saxonia Inferioară.

Incident DRAMATIC în Cappadocia. 49 de răniţi după aterizarea FORŢATĂ a trei baloane - FOTO

Poliţia a declarat că 370 de ofiţeri au luat parte la raid la sediul moscheii DIK şi la proprietăţile a opt membri din conducerea grupului înregistrat, care este suspectat de radicalizarea musulmanilor şi recrutarea de extremişti pentru a lupta în străinătate pentru gruparea Statul Islamic.

content-image

Anis Amri, un cetăţean tunisian care a intrat cu un camion într-un târg de Crăciun din Berlin şi a ucis 12 persoane, a fost fotografiat la această moschee în februarie 2016, potrivit unor informaţii în mass-media.

Poliţia nu a dat detalii cu privire la eventuale probe confiscate în timpul raidurilor. Mai multe informaţii sunt aşteptate la o conferinţă de presă la Ministerul de Interne din Saxonia Inferioară în capitala acestui stat federal, Hanovra, la ora locală 13:00 (12:00 GMT).

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.