Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii i-au călcat pe cei care acum un an au furat componente IT de 400.000 lei - Bunurile au fost recuperate

perchezitii

Poliţiştii au recuperat, în urma a şase percheziţii domiciliare, componente IT reclamate ca fiind sustrase în urmă cu aproape un an, a căror valoare se ridică la aproximativ 400.000 lei, potrivit unui comunicat de presă remis vineri de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud, potrivit Agerpres.

Principalul suspect al furtului comis la începutul lunii iulie a anului trecut este un bărbat de 38 de ani, din municipiul Bistriţa, care a primit mandat de reţinere pentru 24 de ore.

"La data de 28 mai, poliţiştii bistriţeni au efectuat şase percheziţii domiciliare, pe raza judeţului Bistriţa-Năsăud, fiind ridicate bunuri în valoare de aproximativ 400.000 lei.

Citește și: Klaus Iohannis: ‘Începând din 1 iunie se redeschid terasele, se va putea merge la plajă și se pot organiza spectacole în aer liber’

În urma cercetărilor desfăşurate într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de furt calificat, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au identificat un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Viişoara, bănuit de comiterea faptei. Din investigaţii a reieşit faptul că, în noaptea de 1 spre 2 iulie 2019, acesta ar fi pătruns în depozitul unei societăţi comerciale din localitatea Unirea, de unde ar fi sustras componente IT în valoare de 450.000 de lei", se precizează în comunicatul IPJ.

În urma descinderilor la şase adrese, în baza mandatelor de percheziţie domiciliară, au fost recuperate 90% dintre bunurile reclamate ca fiind sustrase, iar şase persoane au fost conduse la audieri.

Poliţiştii de la Investigaţii Criminale au dispus măsura reţinerii pentru 24 ore a bărbatului de 38 de ani, urmând să fie prezentat, în cursul zilei de vineri, Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa cu propunere de arestare preventivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.