Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii ialomiţeni au emis un ordin de protecţie pe numele unui bărbat care şi-a lovit tatăl în vârstă de 73 de ani

Poliţiştii ialomiţeni au emis un ordin de protecţie provizoriu pe numele unui bărbat de 47 de ani care şi-a lovit tatăl în vârstă de 73 de ani, informează vineri IPJ Ialomiţa.

La data de 6 ianuarie, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr.1 Slobozia au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 73 de ani, ar fi fost lovit de fiul său, potrivit Agerpres.

"În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că între cele două persoane ar fi izbucnit un conflict spontan, pe fondul consumului de alcool, în timp ce se aflau la domiciliul comun din localitatea Ograda, în urma căruia bărbatul în vârstă de 47 de ani şi-ar fi lovit tatăl. S-a procedat la întocmirea formularului pentru evaluarea riscului iminent asupra vieţii şi integrităţii victimei, reieşind faptul că se impune emiterea unui ordin de protecţie provizoriu", se arată în comunicatul IPJ Ialomiţa.

Bărbatul de 47 de ani a fost evacuat din locuinţă, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.