Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii ilfoveni au aplicat 14 sancţiuni contravenţionale cu avertisment pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului Judeţean Ilfov au aplicat vineri 14 sancţiuni contravenţionale cu avertisment pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală, potrivit informaţiilor publicate pe site-ul Instituţiei Prefectului Judeţul Ilfov.

La acţiunile de vineri au participat 118 poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov. Aceştia au desfăşurat activităţi de verificare a respectării măsurilor de protecţie sanitară în zonele aglomerate, respectiv la operatorii economici din centre comerciale, pieţe, târguri, terase, benzinării şi la agenţii economici de tip HORECA de pe raza administrativ-teritorială a judeţului Ilfov, conform Agerpres.

În cadrul acţiunilor de control, au fost verificate 41 de societăţi comerciale cu privire la respectarea recomandărilor/interdicţiilor pe timpul stării de alertă şi 41 de mijloace de transport persoane de pe raza judeţului Ilfov. De asemenea, au fost identificate 14 persoane care nu au respectat măsurile de protecţie individuală.

În cadrul acţiunilor au loc permanent şi activităţi preventive de informare, precizează sursa citată

Intervenţiile vor continua şi în perioada următoare, în vederea conştientizării tuturor cetăţenilor cu privire la prevenirea şi limitarea infectării cu virusul SARS-CoV-2, la obligativitatea respectării interdicţiilor impuse prin starea de alertă şi, de asemenea, în vederea descurajării faptelor de natură contravenţională, se mai arată în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.