Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii ilfoveni au dat amenzi de 5.500 de lei pentru organizarea unei nunţi

Poliţiştii ilfoveni au dat amenzi de 5.500 de lei după ce în comuna 1 Decembrie a fost organizată o nuntă, fiind încălcate astfel prevederile care interzic desfăşurarea de evenimente private.

Poliţia Judeţeană Ilfov a transmis miercuri, printr-un comunicat, că în urma unor imagini apărute în spaţiul public privind organizarea unui eveniment într-un restaurant din comuna 1 Decembrie, poliţiştii din Măgurele au mers la local, constatând că evenimentul nu se mai afla în desfăşurare, potrivit news.ro.

Citește și: Mihai Mărgineanu sare în apărarea lui Dan Bittman: Oile nu ascultă! Ele doar înjură și se enervează

"În urma verificărilor, a rezultat faptul că la data de 27 octombrie, într-o unitate de profil, de pe raza comunei 1 Decembrie, din judeţul Ilfov, a fost organizată o petrecere privată (nuntă), la care au participat mai multe persoane, fiind astfel încălcate dispoziţiile H.G. 856/2020 privind prelungirea stării de alertă, prin care este interzisă organizarea de evenimente private (nunţi, botezuri, mese festive), precum şi măsurile de protecţie individuală”, se arată în comunicatul IPJ Ilfov.

Poliţiştii au identificat o parte din persoanele care au participat la nuntă, precum şi pe administratorul localului.

"Poliţiştii oraşului Măgurele au aplicat şase sancţiuni contravenţionale, din care o sancţiune contravenţională, în valoare de 3.000 de lei, a fost aplicată administratorului societăţii, iar celelalte cinci sancţiuni contravenţionale, în valoare de 2.500 de lei, au fost aplicate persoanelor participante, conform Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19”, a precizat sursa citată.

Citește și: Germania, lecție FABULOASĂ: Volkswagen anunță că NU mai are nevoie de subvenții, după o revenire spectaculoasă

În prezent, poliţiştii efectuează activităţi pentru identificarea tuturor persoanelor care au participat la eveniment, urmând a fi luate măsurile legale care se impun.

De asemenea, poliţiştii din Magurele au deschis un dosar penal, în care se fac cercetări pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.