Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii l-au identificat pe un bărbat suspectat că a lovit-o pe o femeie într-un lift și i-ar fi furat lănțișorul de la gât; el este arestat în alt caz

houstonchronicle.com
extradare catuse

Poliţişti din Capitală au identificat un bărbat în vârstă de 34 de ani, arestat în altă cauză, bănuit de săvârşirea unei infracţiuni de tâlhărie asupra unui femei. Fapta s-a petrecut în august, când bărbatul ar fi lovit-o pe femeie în lift şi i-ar fi furat lănţişorul de la gât, informează News.ro.

Potrivit Poliţiei Capitalei, ancheta a fost declanşată după ce o femeie a depus o plângere penală în care reclama că, în 29 august, o vecină a sa a fost victima unei tâlhării, în liftul imobilului de domiciliu.

Poliţişti din cadrul Secţiei 3 au început investigaţiile, iar joi a fost identificat un bărbat în vârstă de 34 de ani, în prezent arestat în altă cauză, bănuit de comiterea faptei.

În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, în sarcina acestuia s-a reţinut că, în 29 august, în jurul orei 14.00, bănuitul ar fi urcat în lift împreună cu partea vătămată, iar după ce a blocat ascensorul, ar fi lovit-o, după care i-ar fi luat lănţişorul pe care îl purta la gât. Ulterior, bărbatul a deschis uşa liftului şi a împins victima pe palierul blocului, unde a fost găsită de vecina sa.

În urma loviturilor primite, persoana vătămată a necesitat pentru vindecare 14 zile de îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, cu bărbatul arestat în altă cauză.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.