Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii locali din Sectorul 1 au dat o amendă de 40.000 de lei pentru o construcție ilegală din zona Chitila

politia locala

Polițiștii locali din Sectorul 1 al Capitalei au aplicat o sancțiune în valoare de 40.000 de lei pentru o construcție ilegală din zona Chitila. De asemenea, polițiștii au dispus desființarea lucrărilor efectuate ilegal, informează Mediafax.

Potrivit Primăriei Sectorului 1, cea mai mare sancțiune contravențională aplicată în ultima perioadă de inspectorii Serviciului Disciplina în Construcții și Afișaj Stradal a fost în valoare de 40.000 lei pentru o construcție ilegală din zona Chitila. Sancțiunea a fost însoțită de măsuri privind oprirea și desființarea lucrărilor executate ilegal și aducerea la starea inițială a imobilului.

„În urma mai multor sesizări primite de la cetățeni cu privire la faptul că în zona Chitila se execută lucrări de construire pe terasa unui imobil P+ 4E, polițiștii locali din cadrul Serviciului Disciplina în Construcții au efectuat verificări, ocazie cu care au constatat că în locație au fost executate lucrări fără a deține autorizație, constând în edificarea unei construcții pe terasa imobilului.Totodată, polițiștii locali au constatat că la nivelul parterului au fost efectuate compartimentări pe toată suprafața destinată locurilor de parcare”, au anunțat reprezentanții Primăriei.

Citește și: Elevii din sectorul 3 o să primească peste 18.000 de burse în semestrul II

În perioada 22-28 martie, în domeniul disciplinei în construcții, polițiștii locali au aplicat 15 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 237.000 lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.