Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii prahoveni au aplicat amenzi de 11.000 de lei în urma scandalului care a avut loc, duminică seară, în comuna Tinosu

Mediafax
amenda amenzi politist

Poliţiştii prahoveni au aplicat amenzi de 11.000 de lei în urma scandalului care a avut loc, duminică seară, în comuna Tinosu şi pentru oprirea căruia unul dintre poliţiştii sosiţi la faţa locului a fost nevoit să folosească armamentul din dotare, potrivit Agerpres.

Potrivit datelor comunicate, luni, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova, în urma evenimentului au fost aplicate 11 sancţiuni contravenţionale la Legea 61/1991 în valoare de 1.000 lei fiecare.

Gest insolit la Vatican: Papa Francisc îi îndeamnă pe credincioşi să-şi plăteacă dările

"Niciuna din persoanele implicate nu a formulat plângere penală până la acest moment, între ele intervenind împăcarea, situaţia conflictuală rămânând în atenţia poliţiştilor. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de încăierare, de lovire şi alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice", precizează sursa citată.

Un scandal în urma căruia şase femei şi trei bărbaţi au fost duşi la secţia de poliţie a avut loc, duminică seară, în comuna prahoveană Tinosu, unul dintre poliţiştii sosiţi la faţa locului folosind armamentul din dotare în condiţiile în care cei implicaţi nu s-au supus somaţiei verbale.

Surse apropiate anchetei au declarat, pentru AGERPRES, că scandalul a pornit ca urmare a unei neînţelegeri izbucnite între părinţii unor minori care s-ar fi jucat fotbal în faţa unui magazin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.