Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii prahoveni au reţinut două persoane suspectate de infracţiuni de şantaj, lipsire de libertate şi camătă

O parte din redactia unui saptamanal din Buzau, retinuta pentru santaj

Poliţiştii prahoveni au reţinut, marţi seară, două persoane suspectate de infracţiuni de şantaj, lipsire de libertate şi camătă. Anchetatorii au stabilit că suspecţii au obţinut 100.000 de euro în ultimii ani, împrumutând bani şi intimidându-şi debitorii pentru a recupera sumele şi dobânzile, potrivit news.ro.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei judeţene Prahova, care au instrumentat acest dosar, au descins, marţi, la două adrese din Vălenii de Munte şi comuna Teişani, la o persoană bănuită de lipsire de libertate în mod ilegal, şantaj şi camătă.

Citește și: Beatrice Mahler, declarație absolut șocantă: ‘Intrăm în gardă fără locuri, trebuie să intubăm pacienții pe secție’

”Din cercetări au rezultat indicii că, în perioada 2016 - noiembrie 2020, persoana bănuită ar fi împrumutat diferite sume de bani unor persoane, după care ar fi recurs la şantaj pentru recuperarea acestora. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională este estimat la 100.000 de euro. În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, mai multe înscrisuri, ce par a face obiectul activităţii infracţionale”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova.

La finalul audierilor, suspectul a fost reţinut pe bază de ordonanţă., sub acuzaţiile de lipsire de libertate în mod ilegal, şantaj şi camătă.

În acelaşi dosar a fost reţinut un al doilea suspect, pentru complicitate la infracţiunea de camătă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.