Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii şi jandarmii au prins 163 de infractori în ultimele 24 de ore

Facebook
politie politista

Poliţiştii şi jandarmii au prins în flagrant în ultimele 24 de ore 163 de autori de infracţiuni, care au săvârşit 173 de fapte penale, a informat duminică MAI.

În intervalul menţionat, structurile Ministerului Afacerilor Interne au intervenit la 3.891 de evenimente, 2.683 dintre acestea fiind circumscrise menţinerii ordinii publice şi 1.208 - situaţiilor de urgenţă.

La nivelul structurilor de poliţie au fost semnalate 760 posibile infracţiuni, aproximativ 25% dintre acestea fiind din oficiu.

S-au dispus măsuri preventive pentru 30 de persoane iar în urma investigaţiilor desfăşurate au fost identificaţi 22 de autori în 15 dosare penale cu AN, aflate în evidenţă.

De asemenea, echipajele de poliţie au depistat 10 persoane urmărite naţional sau internaţional, faţă de care au fost dispuse măsurile legale.

Totodată, în ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au reţinut 617 de permise de conducere şi au retras 270 de certificate de înmatriculare.

Poliţiştii şi jandarmii au constatat 8.256 de contravenţii pentru care au fost aplicate amenzi în valoare de peste 3,1 milioane de lei.

La rândul lor, angajaţii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă au efectuat, sâmbătă, 71 de controale pe linia prevenirii situaţiilor de urgenţă şi au aplicat 195 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 414.100 de lei.

Dintre misiunile pompierilor, cele mai multe, în număr de 1.045, au fost pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, 44 pentru stingerea de incendii şi 1 pentru descarcerare.

Pe parcursul intervenţiilor pompierilor au fost salvate 4 persoane.

Piloţii Inspectoratului General de Aviaţie au executat 11 misiuni aeromedicale, fiind salvate 9 persoane aflate în situaţii de urgenţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.