Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii şi jandarmii din Botoşani au aplicat, în ultimele 24 de ore, sancţiuni în valoare totală de aproape 170.000 de lei

www.mediafax.ro
polițiști

Poliţiştii şi jandarmii din Botoşani au aplicat, în ultimele 24 de ore, sancţiuni în valoare totală de aproape 170.000 de lei, în principal ca urmare a nerespectării ordonanţelor militare, potrivit unei informări de presă transmise de Centrul Judeţean de Comunicare coordonat de Instituţia prefectului, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean au fost aplicate 81 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 182.000 de lei, dintre care 64 pentru nerespectarea măsurilor privind restricţionarea circulaţiei în valoare totală de 155.000 de lei.

"În zilele de 16 şi 17 aprilie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dorohoi au continuat desfăşurarea de acţiuni în sistem integrat, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi pentru verificarea respectării normelor legale instituite pe perioada stării de urgenţă. Astfel, în cursul acestor zile, pe raza municipiului Dorohoi au fost legitimate 196 de persoane şi verificate 37 de autovehicule. În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 14 sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 28.000 de lei", se arată în informare.

Citește și: Ludovic Orban a luat foc! Șefii din Poliție i-au nesocotit ordinele

Totodată, un bărbat de 38 de ani din municipiul Dorohoi a fost depistat de către poliţişti în zona Pieţei Centrale având asupra sa cantitatea de 50 de pachete de ţigarete de provenienţă Republica Ucraina, fără a deţine documente legale. Acesta este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă.

La rândul lor, jandarmii au aplicat nouă sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea măsurilor privind restricţionarea circulaţiei, în valoare totală de 13.000 de lei. În Centrul Vechi al municipiului Botoşani au fost aplicate patru sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea interdicţiilor de circulaţie, în valoare totală de 8.000 de lei. Una dintre persoane a fost sancţionată şi cu 500 de lei pentru tulburarea ordinii publice, după ce a fost depistată de jandarmi în timp ce striga fără a avea un motiv întemeiat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.