Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii şi jandarmii harghiteni au aplicat, în ultimele 24 ore, 124 de amenzi, în cuantum total de aproape 146.000 lei

www.pixabay.com
poliție, polițiști

Poliţiştii şi jandarmii harghiteni au aplicat, în ultimele 24 ore, 124 de amenzi, în cuantum total de aproape 146.000 lei, unor persoane care nu respectau interdicţiile de deplasare, neavând asupra lor o declaraţie din care să reiasă motivul deplasării, potrivit Agerpres.

Potrivit informaţiilor furnizate de Instituţia Prefectului Harghita, pe parcursul ultimelor 24 de ore, efectivele Inspectoratului de Poliţie Judeţean şi cele ale Poliţei Locale din Odorheiu Secuiesc, respectiv Gheorgheni, au efectuat verificări la 1309 persoane izolate la domiciliu şi au aplicat 95 sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea interdicţiilor de circulaţie, în valoare de 115.420 lei.

La rândul lor, jandarmii harghiteni au verificat 110 persoane aflate în autoizolare şi au aplicat 29 amenzi, în valoare de 30.500 lei, unor persoane care se deplasau fără a avea asupra lor o declaraţie din care să reiasă motivul deplasării.

Datele statistice puse la dispoziţie de Instituţia Prefectului arată că în Harghita se află în carantină un număr de 114 persoane, cu 20 mai multe decât în cursul zilei de duminică, iar 2351 de persoane sunt în autoizolare, mai puţine cu 323 faţă de ziua precedentă.

Citește și: Lidl, mutare în plină epidemie de coronavirus! Se întâmplă din 30 martie, în magazinele din România

Sursa citată a mai precizat că 20 de persoane au ieşit din carantină, iar alte 586 au ieşit din autoizolare, de la începutul perioadei.

În Harghita sunt disponibile 623 de locuri în centrele de carantinare.

Până în prezent, în judeţ, nu a fost confirmat niciun caz de infecţie cu noul coronavirus.

Datele puse la dispoziţie de Direcţia de Sănătate Publică Harghita arată că în judeţ au fost testate, până în prezent, un număr de 58 de persoane, în cazul a 53 dintre ele rezultatul fiind negativ, iar pentru alte cinci se aşteaptă rezultatele de la centrul de testare din Cluj-Napoca.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.