Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii sibieni au împușcat, în picior, un bărbat care îi amenința cu drujba

pistol, impuscat, arma

Poliţiştii sibieni au făcut uz de armă, duminică, împotriva unui sătean din localitatea Turnu Roşu care i-a ameninţat cu o drujbă în timpul intervenţiei, bărbatul agresiv fiind împuşcat în picior.

Potrivit unui comunicat transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, agenţii au intervenit pentru aplanarea unui conflict în familie, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Un fost șef SIE a făcut totul public! Atac devastator la un deputat USR, pe tema pensiilor speciale: Egali eram în comunismul acela după care tânjiți dvs

"La faţa locului s-a deplasat un echipaj format din doi poliţişti care, din primele cercetări, au stabilit că un bărbat din localitatea amintită şi-a agresat soţia şi a scos-o din locuinţă. La sosirea echipajului de poliţie, bărbatul a continuat să fie agresiv şi, cu o drujbă, a ameninţat poliţiştii cu acte de violenţă", se arată în comunicat.

Bărbatului agresiv i s-a pus în vedere să înceteze, însă el a ignorat somaţia şi nu s-a conformat.

"În această situaţie, unul dintre poliţişti a somat agresorul şi a tras un foc de avertisment în aer. Întrucât nici de această dată agresorul nu a încetat acţiunile, poliţistul a executat un foc de armă asupra bărbatului, rănindu-l în picior", precizează IPJ Sibiu.

Citește și: Marcel Vela a fost în inspecție! Unde s-a dus în control șeful Internelor

În urma incidentului, agresorul, care era conştient, a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale şi a fost internat sub pază.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, în vederea stabilirii situaţiei de fapt, a încadrării juridice a faptei şi pentru aplicarea măsurilor legale care se impun.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.