Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii spanioli au dezmembrat o reţea de trafic de persoane. 25.000 de euro pentru a ajunge ilegal în UK

reuters
politie spania

Poliţia spaniolă şi organizaţia europeană de poliţie Europol au anunţat joi că au dezmembrat o reţea condusă din Spania care facilita trecerea clandestină în Marea Britanie, cu paşapoarte falsificate, a unor cetăţeni iranieni care plătiseră circa 25.000 de euro, transmite AFP, potrivit agerpres.

Operaţiunea s-a soldat cu cu arestarea a 101 persoane în Uniunea Europeană, între care conducerea reţelei stabilite în Spania, a indicat un comunicat al Europol.

VIDEO - Explozii puternice pe malul Mării Negre. Două turiste au murit după ce un depozit de muniţii din Abhazia a sărit în aer

Poliţia a arestat în Malaga (sud) 14 dintre cei 15 responsabili ai organizaţiei, conform unui comunicat al poliţiei spaniole. Liderul reţelei a fost arestat pe aeroportul Heathrow din Londra în timp ce încerca să fugă spre Brazilia, menţionează sursa citată.

Reţeaua se ocupa de îmbarcarea cetăţenilor iranieni la bordul unor zboruri comerciale: 44 de iranieni au fost arestaţi pe diferite aeroporturi europene, între care cel din Hamburg (nordul Germaniei).

În provincia spaniolă Malaga au fost arestate 42 de persoane, suspectate că îşi vindeau acestei reţele actele de identitate spaniole autentice în schimbul unor sume cuprinse între 500 şi 3.000 de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.