Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii vasluieni au dat amenzi de peste 34.000 de lei, într-o singură noapte: 9 permise de conducere reținute

europafm.ro
amenda politie

Poliţiştii rutieri au dat amenzi în valoare de peste 34.000 de lei cu ocazia unui control derulat în noaptea de joi spre vineri, care a vizat reducerea riscului rutier prin depistarea şoferilor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive.

În cadrul activităţilor desfăşurate pe drumurile publice din judeţ, în intervalul orar 18.00 - 02.00, cei 56 de poliţişti participanţi au verificat peste 445 de vehicule şi au legitimat peste 535 de persoane, fiind efectuate peste 420 de testări alcoolscopice şi antidrog, potrivit Agerpres.

"În urma neregulilor constatate, poliţiştii au aplicat 90 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 34.875 de lei, 68 fiind aplicate pentru încălcări ale O.U.G. nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute nouă permise de conducere, dintre care şase pentru conducere sub influenţa alcoolului. Totodată, cu ocazia derulării acţiunii s-a constatat şi săvârşirea a trei infracţiuni la regimul rutier, respectiv două infracţiuni de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului", precizează un comunicat de presă transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vaslui.

Cu ocazia acţiunii de control, specialiştii Centrului de Prevenire Evaluare şi Consiliere Antidrog Vaslui au aplicat conducătorilor auto un chestionar, în vederea realizării unui studiu privind consumul de substanţe psihoactive în rândul conducătorilor auto din România. Datele furnizate în cadrul studiului sunt anonime şi confidenţiale, fiind colectate doar în scop statistic, iar rezultatele vor sta la baza elaborării proiectelor de prevenire în domeniu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.