Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Va 'zbura' din MAI cu 'siguranță și încredere'! Polițistul drogat și băut care a lovit o femeie la Caracal este cercetat disciplinar

autoinsurancedeal.org
politia

Va 'zbura' din MAI cu 'siguranță și încredere'! Polițistul drogat și băut care a lovit o femeie la Caracal este cercetat disciplinar

Un poliţist în vârstă de 21 de ani a accident un pieton la Caracal, judeţul Olt, iar iniţial acesta nu a recunoscut că a condus autoturismul. El a fost testat cu aparatul drugtest şi a ieşit pozitiv la două substanţe psihoactive, poliţiştii stabilind că se afla şi sub influenţa băuturilor alcoolice. Tânărul lucrează la Poliţia Transporturi Constanţa, iar conducerea instituţiei a dispus cercetarea disciplinară.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a anunţat că a fost dispusă cercetarea disciplinară a poliţistului de 21 de ani.

“În urma informării, de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt, a fost dispusă cercetarea disciplinară, cu privire la aspectele sesizate, faţă de persoana în cauză”, a transmis IPJ Constanţa, potrivit news.ro.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a anunţat că poliţiştii au fost sesizaţi marţi dimineaţa, prin 112, cu privire la faptul că pe strada Vornicu Ureche, din municipiul Caracal, a avut loc un eveniment rutier.

“Din primele verificări, poliţiştii au constatat faptul că în eveniment a fost implicat un autoturism, care ar fi fost condus de o tânără, în vârstă de 24 de ani, din municipiul Caracal, şi un pieton, respectiv o tânără, în vârstă de 33 de ani, din comuna Brastavăţu, judeţul Olt. În urma evenimentului rutier, pietonul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul municipal Caracal”, a transmis IPJ Olt.

Poliţiştii au avut bănuiala că la volanul autoturismului s-ar fi aflat o altă persoană.

“Poliţiştii au efectuat verificări, în urma cărora s-a stabilit faptul că autoturismul a fost condus de un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din municipiul Caracal, judeţul Olt. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, a fost testat şi cu aparatul drugtest, care a indicat prezenţa a două substanţe psihoactive”, a mai precizat sursa citată.

Poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc eveniment, fiind deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Conform unor surse judiciare, tânărul de 21 de ani este poliţist în cadrul Poliţiei Transporturi Constanţa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.