Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polonia anulează călătoriile gratuite cu trenul pentru refugiații din Ucraina

railway-news.com
tren cai ferate VR Group

Compania feroviară poloneză PKP Intercity anunță că de la 1 iulie o să anuleze călătoriile gratuite cu trenul pentru refugiații din Ucraina.

„Normele actuale pentru eliberarea biletelor gratuite pentru refugiații din Ucraina vor fi valabile până la 30 iunie. Iar de la 1 iulie, aceste călătorii vor avea loc în conformitate cu regulile generale incluse în reglementările PKP Intercity”, a spus compania.

Călătoriile gratuite pentru ucraineni din categoria a doua a economiei trenurilor au fost introduse pe 26 februarie anul acesta. De atunci, peste 2,3 milioane de cetățeni ucraineni au apelat la serviciile căii ferate poloneze, informează compania.

Până la 30 iunie, cetățenii ucrainei pot călători gratuit numai spre și dinspre orașe situate la granița de est a Poloniei, și anume: Helm, Dorohusk, Lublin, Hrubieszów, Przemysl, Zagów, Iaroslav și Rzeszów.

Trebuie remarcat faptul că Polonia a devenit prima țară care, pe fondul invaziei rusești, a permis refugiaților ucraineni să-și folosească căile ferate în mod gratuit.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.