Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polonia salută discursul prin care Trump a apărat valorile autentice ale civilizaţiei creştine şi occidentale

sputnik
polonia

Ministrul polonez al apărării, Antoni Macierewicz, a apreciat că mesajul transmis joi de preşedintele american, Donald Trump, în timpul vizitei sale la Varşovia reprezintă o recunoaştere a valorilor civilizaţiei creştine şi occidentale pe care polonezii şi americanii o vor apăra împreună, consemnează agenţia EFE. 'Toţi trebuie să luptăm la fel ca polonezii pentru familie, pentru libertate şi pentru Dumnezeu', a spus Trump în discursul rostit în faţa mulţimii adunate în Piaţa Krasinski din Varşovia. Astfel de cuvinte 'nu am mai auzit de decenii în viaţa publică', a comentat apoi ministrul polonez al apărării.

Mesajul lui Trump 'cuprinde esenţa civilizaţiei creştine şi occidentale', care 'a dat lumii cele mai mari opere ale fiinţei umane şi despre s-a demonstrat astăzi încă o dată că este o valoare comună pe care trebuie să o apărăm', a completat ministrul Antoni Macierewicz. În discursul său, Trump s-a axat pe pe temele ce unesc administraţia sa şi guvernul conservator polonez, insistând pe respectarea suveranităţii naţionale şi a libertăţilor individuale, precum şi pe religie, tradiţii şi familie, valori care sunt tot mai mult ignorate în Occident şi în locul lor se promovează alte idei ce ameninţă această civilizaţie, conform Agerpres.

Dar 'Occidentul nu va dispărea niciodată, valorile noastre vor rămâne şi civilizaţia noastră va dăinui', şi-a exprimat Trump speranţa în faţa polonezilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.