Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polonia şi SUA, calificate în sferturile Campionatului Mondial de volei masculin

mikasa.ro
minge de volei
Polonezii au fost conduşi spre victorie de Kamil Semeniuk (13 puncte), în faţa unei echipe care ieşise din grupe pentru prima oară.

În sferturi, Polonia va juca joi, la Katowice, contra puternicei echipe a Statelor Unite, medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice de anul trecut şi finalistă în iulie în Liga Mondială. În grupe, Polonia a câştigat cu 3-1 în faţa americanilor.

Echipa SUA a avut un meci dificil în optimi contra Turciei, câştigând în cele din urmă cu 3-2 (25-21 25-17 22-25 19-25, 15-12).

Americanii au avut 2-0 la seturi, dar au scăzut ritmul şi au permis adversarilor, conduşi de Adis Lagumdzija (31 de puncte în total), să revină şi să egaleze. Turcia, care a ieşit în premieră din grupe la Mondial, a condus chiar în tiebreak cu 11-10, înainte de a se înclina.

Polonia şi SUA se alătură în sferturile de finală echipelor Sloveniei, antrenată de românul Gianni Creţu, Italiei, Germaniei şi Cubei.

Luni şi marţi se vor decide celelalte echipe calificate în sferturi, după partidele Olanda - Ucraina, Franţa - Japonia, programate luni, respectiv Serbia - Argentina, Brazilia - Iran, programate marţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.