Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andrzej Duda alături de Maia Sandu: Polonia sprijină Republica Moldova în procesul de integrare europeană

Andrezj Duda

Polonia sprijină Republica Moldova în procesul de integrare europeană și este un partener de încredere în formatul „Inițiativa celor trei mări”. Aceste declarații le-au făcut președinții R. Moldova Maia Sandu și cel al Poloniei, Andrzej Duda.

După o întrevedere tete-a-tete, Duda a mulțumit Maiei Sandu pentru grija cetățenilor polonezi: „Sunt persoane care învață, avem chiar și călugărițe acolo”.

Președintele Poloniei de asemenea a remarcat colaborarea dintre cele doi țări în cadrul „Inițiativei celor trei mări”:

„R. Moldova încă nu este membră a Uniunii Europene dar este foarte activă în Inițiativa celor trei mări. I-am promis doamnei președinte tot sprijinul Poloniei”, a declarat Andrzej Duda care a menționat că demult un președinte al R. Moldova nu a vizitat Polonia.

Președintele Maia Sandu a adăugat că Polonia este o sursă sigură de securitate în regiune: „ne-am dori să continuăm colaborarea cu Polonia pe mai multe dimensiuni inclusiv securitatea cibernetică”.

„Polonia este o țară parteneră a R. Moldova în procesul de integrare a R. Moldova în Uniunea Europeană”, a adăugat Maia Sandu.

Maia Sandu a efectuat astăzi o vizită în Polonia. Președintele R.Moldova a avut o întrevedere tete-a-tete cu omologul său polonez, Andrzej Duda, după care au urmat discuții plenare ale delegațiilor celor două state.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.