Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pompieri de nevoie, eroi de bună voie: Polițiștii din Timiș au intrat în flăcări să salveze o mamă și trei copii

copii

Au fost oamenii potriviți la locul potrivit și s-au dovedit a fi eroi neînfricați. Polițiștii din Timiș au scos o mamă și trei copii din flăcări! Iată detaliile care vin de la IPJ Timiș:

"În noaptea de 6/7.02.2023, în jurul orei 01:30, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Jebel, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu în localitatea Liebling, din județul Timiș, au observat că la o casă din localitate a izbucnit un incendiu. Polițiștii au solicitat de urgență intervenția structurilor specializate, în vederea stingerii incendiului și, observând că din imobil nu iese nicio persoană, au intrat în casa cuprinsă de flăcări unde au găsit o mamă cu 3 copilași, în vârstă de 3 luni , 2 ani și 6 ani, care dormeau, fără a fi conștienți de pericolul în care se aflau.

Fără a sta pe gânduri, au procedat la evacuarea mamei și a copiilor din imobilul cuprins de flăcări, salvând astfel viața micuților și a mamei lor. Având în vedere temperatura scăzută, polițiștii au adăpostit familia la căldură în autospeciala de serviciu până la sosirea echipajelor medicale".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.