Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pompierii au finalizat operaţiunea de transvazare a celor 32 de tone de kerosen din cisterna răsturnată pe centura de est a Ploieştiului

agerpres.ro
cisterna rasturnata

Pompierii prahoveni au finalizat, luni seară, operaţiunea de transvazare a celor 32 de tone de kerosen aflat în cisterna răsturnată pe centura de est a municipiului Ploieşti, după ce a fost implicată într-un accident rutier. Şoferul unui autoturism a intrat pe contrasens şi s-a izbit violent de autocisternă, râmânând încarcerat. El a fost scos mort din autoturism după câteva ore, întrucât capul tractor al cisternei s-a răsturnat peste maşina sa, iar intervenţia echipajelor de descarcerare a fost imposibilă din cauza pericolului de explozie.

Firma care deţine autocisterna implicată în accidentul de pe centura de est a Ploieştiului a trimis la faţa locului o cisternă goală în care au fost transvazate cele 32 de tone de kerosen, potrivit news.ro.

Citește și: Mesaj devastator al tatălui unui tânăr ucis la Colectiv, după ce Cristian Piedone a ieșit primar: Fă acest lucru și eu te voi ierta .

Operaţiunea, care a durat câteva ore, s-a finalizat luni seară, iar la ora transmiterii acestei ştiri a început operaţiunea de ridicare a cisternei golite care s-a răsturnat şi a rămas, fisurată, transversal pe carosabil.

Între timp a fost descarcerat şi şoferul care a provocat, conform primelor date, accidentul. Este vorba despre un bărbat de 32 de ani care a intrat cu un autoturism pe contrasens şi care a rămas blocat în maşină, după ce capul tractor al cisternei s-a răsturnat peste maşina pe care conducea.

Timp de câteva ore, echipajele de descarcerare nu au putut interveni din cauza pericolului de explozie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.