Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pompierii au salvat o căţelusă care căzuse într-o fântână dezafectată, la o adâncime de 12 metri şi care a stat acolo peste 12 ore

Cristi Șelaru
caine caini catei

Reprezentanţii ISU Giurgiu au transmis că pompierii au salvat-o pe Kyra, o căteluşă din rasa pointer englez, care căzuse într-o fântână dezafectată la o adâncimie de 12 metri şi a stat captivă acolo peste 12 ore, potrivit news.ro.

„Pe Kyra, o căteluşă din rasa pointer englez, am cunoscut-o astăzi, pe un câmp din localitatea Stăneşti. Dispăruse de aseară, iar stăpânul a căutat-o toată noaptea. În cele din urmă, a auzit-o lătrând într-o fântână dezafectată, iar de dimineaţă a cerut ajutorul pompierilor pentru că singur nu ar fi reuşit să o salveze”, arată postarea de duminică pe pagina de Facebook a ISU Giurgiu.

Reprezentanţii ISU Giurgiu mai spun că stăpânul căţeluşei le-a explicat că Kyra este independentă şi năzdrăvana, însă nu ştie cum a reuşit să se rătăcească căţeluşa.

„«Avem două căţeluşe din aceeaşi rasă, dar foarte diferite ca temperament. Kyra este independentă şi năzdrăvană, iar atunci când le scoatem la plimbare îi place să alerge şi să se bucure de tot ce o înconjoară. De data aceasta, s-a rătăcit. Nu ştiu cum a ajuns aici ... Are peste 20 de kg, să ştiţi! Nu va fi uşor să o scoateţi» ne-a povestit stăpânul său”, mai indică sursa citată.

„Important este că aţi găsit-o şi că o putem salva”, l-a liniştit George, unul dintre pompierii care au intervenit la caz.

„În acelaşi timp, verifica zona. Era o fântână dezafectată, cu adâncime de aproximativ 12 metri. După atâtea ore petrecute în întuneric, într-un spatiu îngust, Kyra simţea că va primi ajutor şi era din ce în ce mai agitată. Din fericire, nu a durat mult şi a ajuns din nou în braţele stăpânului său, iar bucuria pe care amândoi au simţit-o nu poate fi descrisă în cuvinte. Cu ochii blânzi şi plini de recunoştinţă, căţeluşa nu s-a mai dezlipit nici de pompierii care au salvat-o şi nici de cel care o îngrijeşte în fiecare zi şi îi oferă afecţiune”, conchide sursa menţionată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.