Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pompierii au salvat şase oi care au căzut într-o groapă adâncă de 10 metri

turma oi

Pompierii băcăuani au salvat şase oi care au căzut într-o groapă formată în satul Viişoara ca urmare a alunecărilor de teren, adâncă de 10 metri, potrivit Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, Ema Tereş, a declarat că ciobanul unei turme de 450 animale a sunat la 112 şi a anunţat că o parte dintre oi au căzut într-o groapă adâncă de 10 metri.

 



În primele momente, la locul indicat a acţionat o autospecială de stingere cu apă şi spumă. Progresiv, forţele au fost suplimentate iar la locul intervenţiei au mai ajuns două autospeciale de primă intervenţie şi comandă, containerul multirisc şi un echipaj SMURD.

"Primul echipaj ajuns la locul indicat anunţa o intervenţie ce urma a fi extrem de dificilă, din cauza terenului abrupt şi greu accesibil. De asemenea, menţionăm că a existat riscul ca, în orice moment, pământul să se prăbuşească peste alpiniştii coborâţi în subteran. (...) Din fericire, aceasta a fost finalizată cu succes, pompierii băcăuani reuşind să scoată la suprafaţă, în viaţă, toate cele şase ovine", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău.

 



Pentru eficientizarea acţiunii, intervenţia a fost coordonată de inspectorul şef al ISU Bacău, colonelul Ovidiu Cărăşel.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.